Ingediend door Piet Penneman op ma, 13/08/2018 - 20:52
Kandidaten

Wachtebeke, 4 juli 2018

We willen Wachtebeke op de kaart zetten als een landelijke en mooie gemeente en uitbouwen tot een hedendaagse en sociale gemeenschap waar het vandaag en morgen goed en veilig is om te wonen.

Om dit waar te maken willen we, binnen een gezond financieel kader en gebruik makend van de hedendaagse technologische middelen, vanuit een duidelijke langetermijnvisie, zorgen voor een correcte en kwaliteitsvolle dienstverlening voor alle inwoners.

“Gewoon doen” is onze slogan. Onze kandidaten willen dan ook alles op alles zetten om de doelstellingen te realiseren. En omdat we maar al te goed weten dat het succes staat of valt met de kwaliteit én de diversiteit van onze mensen is diversiteit één van onze strategische speerpunten want verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze Wachtebekenaren komen voort uit een samenspel van zienswijzen, kennis en ervaringen. Daarom hebben wij onze lijst met heel veel zorg samengesteld en bestaat ze uit 10 mannen en 9 vrouwen, netjes geritst en heel divers qua leeftijd:

  • 2 twintigers: Ruben en Anneleen
  • 2 dertigers: Tess en Frederik
  • 6 veertigers: Piet,  Evie, Hilde, Wim, Veerle en Cindy
  • 5 vijftigers: Linda, Jan, Eric, Jurgen en Ward
  • 2 zestigers: Eddy en Brigitte
  • 2 zeventigers: Annie en Lucien

Onze oudste kandidaten, Lucien en Annie zijn +70  en onze jongste kandidate Anneleen telt slechts 26 lentes. De gemiddelde leeftijd zal in oktober 48 jaar bedragen. Wij kunnen dus met enige fierheid zeggen dat wij de belangen van alle Wachtebekenaren zullen vertegenwoordigen.

Hieronder vinden jullie dan de Lijst Open Vld Wachtebeke 2018 die getrokken wordt door de vijf  zittende mandatarissen : Piet Penneman, Evie Wuytack, Eddy Heirwegh, Linda Van Himme en Jan Vervaet. Onze zesde mandataris en tevens ouderdomsdeken, Willy Celie, zal niet meer opkomen maar blijft de partij wel met raad en daad bijstaan. Daarnaast dingen ook onze voorzitter Eric Van Himme, oud-schepen Lucien De Block en ondernemer Frederik Braeckman opnieuw naar de gunst van de kiezer. En maar liefst 11 nieuwe enthousiaste kandidaten uit zeer diverse hoeken, 7 vrouwen en 4 mannen met veel energie en inzet zijn er klaar voor:

  1. Piet Penneman
  2. Evie Wuytack
  3. Eddy Heirwegh
  4. Linda Van Himme
  5. Jan Vervaet
  6. Hilde De Clercq
  7. Wim Vanpuyvelde
  8. Tess Meert
  9. Ruben Polfliet
  10. Veerle Philips
  11. Eric Van Himme
  12. Anneleen Vandevyver
  13. Jurgen Van den Abeele
  14. Brigitte Guldstrand
  15. Ward Geers
  16. Annie De Bruyne
  17. Lucien De Block
  18. Cindy Haaze
  19. Frederik Braeckman

Voor meer informatie kan u steeds terecht bij:

  • voorzitter Eric Van Himme 0475 39 80 00 of
  • lijsttrekker Piet Penneman 0477 24 38 97